Abilica WinRower 2.0 Romaskine

Abilica WinRower 2.0 romaskine

Set hos Abilica til 3995,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK
 • 16 modstandsniveauer

 • 12 træningsprogrammer

 • Elektronisk justerbar magnetmodstand

 • Indbygget Race funktion

 • Mulighed for trådløs pulsmåling

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 68 ud af 100

Alt hvad du behøver at vide om Abilica Winrower 2.0

Kort og godt er Abilica Winrower 2.0 den bedste romaskine til prisen på markedet. Du får utroligt meget maskine og kvalitet for pengene. Især med tanke på, at vi har med en maskine i den billige prisklasse at gøre. Her er en romaskine der både henvender sig til begynderen, motionisten og den øvede fitnessudøver. Læs videre herunder og læs alt om maskinens byggekvalitet, funktionalitet, indstillingsmuligheder og features.

Byggekvalitet:

Abilica Winrower 2.0 er efterfølgeren til den populære model, af samme navn fra Abilica. Det er en romaskine der er bygget til det nordiske marked, med størrelse der matcher skandinavernes fysik.

Det er dermed også en romaskine med en ekstra kraftig struktur, hvilket gør den slidstærk. Det betyder at man får en romaskine, der kan holde til at blive brugt til en høj træningsvolumen. Dette set i forhold til prisen sammenlignet med mange dyrere modeller på markedet. Du skal derfor ikke være bange for at slide på maskinen – den kan holde til det.

Den kraftige opgradering af Abilica Winrower 2.0 og dens størrelse giver samtidigt en stabil romaskine, der er velegnet til hårde træningspas. Den er dermed god til alle træningsniveauer og gør sig godt både i hjemmet, i fitnessrummet på arbejdspladsen og i det mindre fitnesscenter.

Romaskinen har en glideskinne i aluminium, der sikre et let og ubesværet glid og et lavt støjniveau. Du er dermed sikret en god og komfortabel ro- og træningsoplevelse. Dette især sammenlignet med mange af de billigere modeller på markedet. Det er med til at gøre træningen sjovere og sikre at man typisk får brugt maskinen mere.

Funktionalitet:

Som nævnt tidligere, er det en romaskine der er bygget til det skandinaviske marked. Det er dermed en romaskine der fylder mere end gennemsnittet, men vi har ikke med en af de største maskiner at gøre.

Abilica Winrower 2.0 er foldbar og nem at gemme væk når den ikke er i brug, hvilket gør den ekstra praktisk. Det med til at sikre, at det er en romaskine der er velegnet til hjemmetræning.

Tekniske data

 • Vægt:33 kg
 • Længde x bredde x højde:222x51x98 cm
 • L x B x H (sammenslået):80x51x145 cm
 • Modstandsniveauer:16 stk
 • Maks personhøjde:198
 • Maks personvægt:130 kg
 • Træningsprogrammer:12 stk

Indstillingsmuligheder:

Abilica Winrower 2.0 kommer med 16 modstandsniveauer. Det dækker langt de flestes behov og giver mulighed for, at træne under mange forskellige belastninger. Dermed kan maskinen dække både den øvedes som nybegynderens behov.

Det er dermed også en romaskine man kan have længe, da den bliver ved med at kunne udfordre. De mange modstandsniveauer betyder også, at man kan bruge den til mange typer af træningsformer. Det er altså en alsidig maskine man kan blive ved med at udvikle sig på.

Features:

Modellen har en letlæselig computer med 12 træningsprogrammer, blandt andet et indbygget Raceprogram. Med raceprogrammet kan du udfordre computeren til en duel og sikre, at du presser dig maksimalt. Det er en rigtig fed feature, der kan få en op på romaskinen selv på dage hvor sofaen trækker.

På computerens display, kan du udover de indbyggede programmer, læse følgende brede udvalg af oplysninger:

 • Tag/minut
 • Distance
 • Timer
 • Samlede antal rotag
 • Hastighed
 • Kalorier

Derudover er der mulighed for at tilkoble pulsmåler til romaskinen trådløst. Denne funktion gør det muligt at styre intensiteten af træningen, samt at træne i pulszoner. Det bidrager alt sammen til en meget alsidig træningsmaskine.

Pris/value for money:

Samlet set er Abilica Winrower 2.0 en utrolig alsidig og gennemgående solid romaskine. Man får utroligt meget romaskine for pengene, og er især velegnet til hjemmetræning. Det er en maskine der er bygget til moderat til hårdt brug, med træning flere gange i løbet af ugen.

Det er den  bedste romaskine på markedet til prisen, når vi snakker romaskiner til hjemmetræning. Abilica Winrower 2.0 vil også være et fornuftigt valg, til mindre træningscentre og eventuelt virksomheder der ønsker, at investere i en romaskine til træningslokalet.

Køb den hos Abilicaonline.dk

Bedste romaskine til prisen på markedet

Læs mere om Abilica Winrower 2.0 hos abilicaonline, der også er forhandler af romaskinen

Køb den hos Abilicaonline.dk