Kettler Coach M Romaskine

 

Kettler coach M romaskine

Set hos Apuls til 4994,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK
 • 10 modstandsniveauer

 • Nem puls træning

 • Pulsbælte medfølger

 • Magnetisk modstand

 • Støjsvag romaskine

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 75 ud af 100

Alt hvad du behøver at vide om Kettler Coach M

 

Med Kettler Coach M får du en romaskine der har en rigtig fornuftig kvalitet og slidstyrke. Det er samtidigt en støjsvag romaskine med sin magnetiske modstand. Den giver modsat ikke en lige så realistisk rooplevelse som en romaskine med luftmodstand. det medfølgende pulsbælte giver gode muligheder for alsidig træning, på trods af de manglende træningsprogrammer. Læs meget mere herunder.

Byggekvalitet:

Kettler Coach M er en funktionel romaskine, der holder længe og kan det, den skal kunne. Romaskinen er tilpas robust til at kunne holde nogle år og kvaliteten er god til prisen.

Romaskinen er med magnetmodstand, der holder længe, fordi magnetmodstanden bedre kan tåle slidtage i forhold til andre modstandstyper som for eksempel luftmodstand og elastisk modstand.

 

Funktionalitet:

Kettler Coach M er i forvejen ikke en af de største på markedet. Ligesom mange af de andre romaskiner med magnetmodstand, fylder den ikke så meget.

Det kan godt være, at romaskinen ikke kan foldes sammen, men den er lavet til at kunne stilles på højkant uden støtte, og du får dermed nærmest samme fordel som en foldbar romaskine. Når du stiller den på højkant, fylder den næsten ingenting i længden.

Hvis du skal flytte rundt på romaskinen, er det ikke noget problem. Romaskinen er udstyret med transportruller foran, så du let kan trille den hen, hvor du vil have den.

Tekniske data

 • Vægt: 40 kg.
 • Længde x bredde x højde: 206 x 53 x 67
 • L x B x H (sammenslået): kan ikke foldes sammen, men stilles i stedet på højkant
 • Modstandsniveauer: 10
 • Maks personvægt: 130 kg.

 

Indstillingsmuligheder:

Med Kettler Coach M får du en romaskine, der har 10 modstandsniveauer. Det er derfor to mere end lillebroren, Kettler Axos Rower.

Kettler Coach M er velegner sig derfor ikke kun til nybegynderen og den let øvede, men kan også bruges af dig, der er mere øvet og i god form, da du kan justere modstandsniveauet endnu mere.

Modstandsniveauerne skal justeres manuelt og gøres under computeren på romaskinen.

Det er vigtigt, at romaskinen er tilpasset dig. Kettler Coach M har justerbare fodplader, så du kan tilpasse fodpanelerne til dine fødder, hvilket giver dig bedre afsæt.

 

Features:

Ketter Coach M er en romaskine med magnetmodstand. Modstand via magnet er ideelt til dig, der gerne vil have en støjsvag romaskine. Magnetmodstand er blandt de mest lydsvage modstande, der findes på romaskinemarkedet.

Magnetmodstand er godt til dig, der bor i lejlighed eller gerne vil kunne træne, selvom kæresten ligger i soveværelset ved siden af og sover.

En anden fordel ved magnetmodstand er, at det holder i lang tid. Modstandsmekanismen går ikke lige så let i stykker som nogle af de andre modstandsmekanismer. Ulempen er, at magnetmodstand er konstant og monoton og ikke ændrer sig i takt med farten.

Magnetmodstand er derfor ikke lige så realistisk som for eksempel luftmodstand, men kan være fint for dig, der ikke behøves at have helt samme følelse som en robåd på vand.

Kettler Coach M er udstyret med et stort display, som viser mange forskellige data. Displayet viser data såsom:

 • Tid
 • Antal rotag
 • Rofrekvens
 • Kalorier
 • Puls (medfølger)
 • Puls i procent
 • Modstandsniveau

Vil du have en romaskine med pulsmåling? Hvis du køber en Kettler Coach M medfølger et pulsbælte (Polar T-34). Ved hjælp af den indbyggede pulsmodtager på displayet kan du se, hvad din puls er, når du har pulsbæltet på.

Med pulsmåling kan du få en ekstra dimension ud af din træning. Du vil kunne træne mere effektivt og bedre gennemføre træningsprogrammer og intervaller. En fordel ved Kettler Coach Ms display er, at du kan få vist din puls i procent, så du bedre kan træne i de rigtige pulszoner.

 

Pris/value for money:

Samlet set er Abilica Winrower 2.0 en utrolig alsidig og gennemgående solid romaskine. Man får utroligt meget romaskine for pengene, og er især velegnet til hjemmetræning. Det er en maskine der er bygget til moderat til hårdt brug, med træning flere gange i løbet af ugen.

Det er den  bedste romaskine på markedet til prisen, når vi snakker romaskiner til hjemmetræning. Abilica Winrower 2.0 vil også være et fornuftigt valg, til mindre træningscentre og eventuelt virksomheder der ønsker, at investere i en romaskine til træningslokalet.

Kettler Coach ligger i mellem prisklassen. Den er med magnetbelastning, som er lydløs, har lang levetid, men til gengæld ikke føles lige så realistisk som for eksempel luftmodstand.

Du får medfølgende pulsbælte og pulsmåling, hvilket adskiller sig fra andre romaskiner. Den er udstyret med 10 modstandsniveauer, hvilket er nok til de fleste.

Hvem er den god til?:

Kettler Coach M kan bruges af de fleste nybegynderen såvel som den øvede.

Hvis du går meget op i at roningen skal føles naturlig og realistisk, skal du dog i stedet kigge efter en romaskine med luftmodstand eller vandmodstand, og det er særligt øvede og elite, der kan mærke forskel på dette.

 • Begynder/Motionist
 • Medium/allround

Øvet/Elite

 

Køb den hos Apuls.dk

Meget romaskine for pengene - God til alle niveauer

Læs mere om Kettler Coach M hos Apuls, der også er forhandler af romaskinen

Køb den hos Apuls.dk