Kettler romaskiner

Kettler har specialiseret sig i at lave gode romaskiner i den billige prisklasse samt mellemprisklassen. Kettlers romaskiner er simple og lavet i god kvalitet, så de har en lang levetid.

Romaskinerne fra Kettler er udstyret med magnet modstand, som giver en støjsvag træning og samtidig en lang holdbarhedstid, fordi de ikke bliver slidt lige så nemt som andre modstandstyper. Til gengæld er magnetisk modstand mere monoton end luftmodstand.

Med en romaskine fra Kettler får du meget kvalitet for pengene, og selvom de er simple, kan du stadig få en romaskine, der kan det mest nødvendige. Kettler laver for eksempel modellerne Kettler Axos Rower og Kettler Coach M.

Læs mere om de to mest populære Kettler modeller:

>> Kettler Axos Rower

>> Kettler Coach M

Om Kettler:

Kettler er et tysk mærke, der blev grundlagt i år 1949. De laver romaskiner til en god pris, som er til at betale. Udover romaskiner laver de også motionscykler, bordtennisborde, crosstrainere og andet træningstilbehør.

Kettler laver også tilbehør, der kan tåle lidt af hvert for eksempel havemøbler som borde, stole og bænke samt parasoller.

Hvorfor skal du købe en romaskine fra Kettler:

Fordi du får en romaskine, der er god til prisen og som kan det mest nødvendige. Vil du have det bedste og mest realistiske, skal du dog kigge efter et alternativ til Kettler.