Titan SR560 Romaskine

 

titan sr560 romaskine

Set hos Apuls til 2497,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK
 • 5 modstandsniveauer

   

 • Magnetisk modstand

   

 • Nem at folde sammen

   

 • Støjsvag romaskine

   

 • Høj komfort til prisen

   

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 45 ud af 100

Alt hvad du behøver at vide om Titan Rower SR560

 

Titan Rower SR560 er en prisbillig kvalitets romaskine. På trods af den lave pris for du en fornuftig byggekvalitet og en høj komfort. Du kan dog ikke forvente at romaskinen holder lige så længe som de dyrere modeller på markedet. Til den billigere pris er der gået på kompromis med de features der tilbydes. Læs alt om maskinen herunder og bliv klogere.

 

Byggekvalitet:

Titan SR 560 romaskine er i den billige prisklasse. Det betyder ikke, at den ikke har en lang holdbarhedstid og ikke kan bruges i særlig lang tid af gangen. Tværtimod.

Titan SR 560 er robust i forhold til prisen, og særligt skinnen og sædet er lavet af tilpas god kvalitet, så du kan få meget glæde af romaskinen. Du kan forvente, at romaskinen kan holde uden at gå i stykker i højst et par år.

Denne romaskine er som mange andre romaskiner med magnetmodstand. Magnetmodstand er en god kvalitetsmodstandstype, da det ofte holder i lidt længere tid end nogle af de andre modstandstyper.

 

Funktionalitet:

Selvom Titan SR560 er blandt de billigere romaskiner, har den stadig den samme funktionalitet som nogle af de dyrere romaskiner.

Romaskinen fra Titan er for eksempel nem at folde sammen og gemme væk. Når du er færdig med træningen, kan du slå romaskinen sammen og gemme den væk. Dette er ideelt, hvis du for eksempel får gæster eller generelt gerne vil have bedre plads derhjemme.

Tekniske data

 • Vægt: 26,6 kg.
 • Længde x bredde x højde: 207,5 x 52 x 44,5 cm.
 • L x B x H (sammenslået): 87,5 x 53 x 122 cm.
 • Modstandsniveauer: 5 stk.
 • Maks personvægt: 120 kg.

 

Indstillingsmuligheder:

Titan SR560 romaskine er med fem modstandsniveauer, som du kan styre manuelt. Romaskinen er derfor velegnet til nybegyndere eller til dig, som ikke behøves så mange modstandsniveauer.

Modstanden er magnet bremse modstand, som har en lang holdbarhedstid, fordi det ikke slides lige så nemt som andre modstandstyper. Derudover er det mere støjsvagt end for eksempel luftmodstand.

Til gengæld giver magnet modstand ikke en lige så realistisk modstandsfølelse, fordi modstanden er konstant og monoton, uanset hvor hårdt du trækker. Romaskinen føles derfor ikke lige så meget som at ro udendørs i en robåd på vandet, som hvis du for eksempel køber en romaskine med luftmodstand.

Romaskinen giver dig høj komfort og gør oplevelsen god, når du skal træne på den. Romaskinen er nemlig udstyret med pulverlakeret glideskinne, så du let kan glide frem og tilbage, mens du ror. Derudover har romaskinen otte bløde vinyl hjul på det ergonomisk formet sæde, så du sidder godt og glider nemt, når du tager et rotag.

 

Features:

Titan SR560 er blandt de mere simple romaskiner. Den kan det mest nødvendige, men ikke mere end det. Romaskinen har en computer, som er et display på romaskinen, der giver dig oplysninger og feedback på din træning. Computer viser:

 • Tid
 • Antal rotag
 • Total antal rotag
 • Kalorier

Romaskinen kan derfor give dig nogle få oplysninger, men sammenlignet med andre romaskiner, kan den ikke så meget. Hvis du ikke er nybegynder, eller du bare gerne vil have mange detaljer om din træning, skal du i stedet vælge en lidt dyrere model.

Hvis du er ligeglad med at få mange data og bare gerne vil se det mest nødvendige, kan du vælge Titan SR560 og spare en del penge i forhold til nogle af de andre romaskiner.

 

Pris/value for money:

Du kan spare mange penge ved at vælge Titan SR560 frem for nogle af de andre romaskiner på markedet. Den er i den billigere prisklasse og er stadig med magnetmodstand, der holder længe og er støjsvagt, men til gengæld ikke helt lige så ’virkelig’ følelse som at ro udendørs.

Du får ikke særlig mange data, men du får nogle. Romaskinen er blandt de mere simple på markedet, men er god, hvis du alligevel ikke er så krævende.

Hvem er den god til – kategori:

Titan SR 560 er god til dig, der gerne vil spare penge, men stadig have en fin og simpel romaskine. Den egner sig mest til nybegyndere eller den let øvede, der er lige glad med overflødige detaljer.

Romaskinen er til:

 • Begynder/Motionist

 

Køb den hos Apuls.dk

Prisvenlig romaskine til begynderen og den lette motionist

Læs mere om Titan Rower SR560 hos Apuls, der også er forhandler af romaskinen

Køb den hos Apuls.dk