Top 5 over de bedste romaskiner

I listen over de fem bedste romaskiner, finder du romaskiner inden for alle prisklasser. Dermed kan du finde den romaskine der matcher præcis det budget du har at gøre godt med. I listen er der maskiner der passer til et hvert træningsbehov og alle ambitionsniveauer.

Uanset om du søger en slidstærk og funktionel romaskine, der kan holde til det meste og passer til et højt træningsniveau, så finder du den på listen.

Har du behov for en billig og praktisk maskine der nemt kan trækkes frem når du har tid og lige så let pakkes væk når den ikke bruges, så kan du også finde den på listen.

Hvis du er i tvivl om hvilken type romaskine der passer til dig og dit behov og træningsniveau kan du få hjælp i vores købsguide.

I vurderingen af de bedste romaskiner har vi lagt vægt på byggekvalitet, pris, funktionalitet, indstillingsmuligheder og features.

Herunder giver vi dig det komplette overblik over de 5 bedste romaskiner, hvor du kan se de forskellige modeller og deres pris. På siden kan du læse meget mere om de enkelte modeller og let tage et kvalificeret valg om hvad der er den bedste romaskine for netop dig.

Læs alt om de 5 bedste romaskiner herunder

Der er en romaskine til et hvert behov og træningsniveau herunder. Du kan læse meget mere om maskinernes byggekvalitet, samt hvor stærke og alsidige de er. Du kan også finde ud af hvilke funktioner og indstillingsmuligheder de forskellige modeller har at byde på. Så har du et bedre udgangspunkt for at tage det helt rigtige valg af romaskine. Fælles for de 5 fem romaskiner er, at vi har vurderet dem til at være de bedste på markedet.

Titan rower sr 540 – Bedste romaskine til begyndere

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 52 ud af 100

Set hos Apuls til 2498,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK

Titan Rower SR 540 er vores top 5’s billigste maskine. Det er en rigtig god begynder maskine og passer samtidigt godt til motionisten der dyrker let træning hver uge.

Vi har med en romaskine med magnetisk modstand at gøre hvilket er den næstbedste løsning efter luftmodstand. Svinghjulet har 5 modstandsniveauer, så du kan indstille maskinen efter dit niveau og aktuelle træningspas.

Titan Rower SR 540 er udstyret med en lille træningscomputer, hvor du kan følge med i tid, ro tag og kalorieforbrænding. Dermed er det let at få indsigt i din træning og dit udbytte. Det er dog ikke muligt at se hvor mange watt du trækker med

Det er muligt at folde maskinen sammen så den ikke tager for meget plads og du undgår der med at den fylder for meget i hjemmet. Ved brug fylder maskinen 207,5 x 52 x 44,5cm og når de er foldet sammen fylder den kun 87,5 x 53 x 122cm. Den vejer 26kg og er dermed også overskuelig at flytte.

Til motionisten der ønsker adspredelse i sin træning, er denne romaskine et fantastisk supplement til løbeturene.

Selvom vi har med listens billigste maskine at gøre, får man stadig en fornuftig byggekvalitet og komponenter der er behandlet så de er mere slidstærke. Blandt andet er glideskinnen pulverlakeret, hvilket gør at sæder glider ubesværet. Det er med til at give en god oplevelse og komfort. Maskinen kan klare en belastning på 120kg

Kettler rower axos

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 56 ud af 100

Set hos Apuls til 4494,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK

Kettler Rower Axos er en romaskine der passer rigtigt godt til både den øvede motionist samt begynderen. Med denne maskine betaler man en overkommelig pris for et produkt hvor man får rigtigt mange muligheder. Dermed er det en maskine hvor man har mulighed for at udvikle sin fitness uanset om ens niveau er lavt eller moderat.

Denne romaskine består også af en magnetisk modstand til styre hvor høj en sværhedsgraden skal være. Her har man mulighed for at vælge mellem 8 forskellige modstandsniveauer, hvilket giver større fleksibilitet og tilpasning af træningen. Den magnetiske modstand medvirker til at give en autentisk oplevelse der modsvarer det at ro på vand.

Romaskinens træningscomputer tillader brugeren at følge med i den tilbagelagte distance, hvor lang tid der er brugt og hvor mange tag der tages. Alt sammen i et let og overskueligt display.

Du har med denne maskine også den praktiske mulighed for at folde den sammen. Dermed fylder den mindre og du skal ikke tænke på at have en stor træningsmaskine til at stå og fylde i hjemmet. Når romaskinen er foldet ud og klar til brug fylder den 219 x 56 x 94cm, foldet sammen har den målene 102 x 56 x 139cm.

At vi har med en bedre byggekvalitet at gøre kan ses ved at maskinen kan klare en belastning på op til 130kg. Dermed får vi en god og solid ramme der kan klare mere, hvilket er en fordel på den lange bane.

Abilica Winrower 2.0 – Bedste romaskine til prisen

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 68 ud af 100

Set hos Abilica til 3995,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK

Listens tredje romaskine er fra Abilica og her får man rigtigt meget maskine for pengene. Det den maskine på listen hvor du får mest value for money og er en maskine der passer rigtigt godt til langt de fleste fitness- og erfaringsniveauer. Det er en af de mest populære romaskiner på markedet og er meget udbredt. Hvis man ikke er interesseret i at skulle betale omkring 8.000kr for en concept2 – der er listens bedste romaskine og vores overordnede favorit – så får man her en god kvalitets maskine, til en fornuftig pris

Abilicas Winrower er med magnetisk modstand, der har 5 indstillingsniveauer. En god og bekvem ro-oplevelse, meget lig den man finder på vandet. For den seriøse træningsudøver kan de 5 fem niveauer godt gå hen og blive for lidt og ikke yde passende modstand.

Du får en maskine der via sin træningscomputer viser dig tid, distance, hastighed, antal rotag, rotag/minut og kalorieforbrug. Der er dermed mange muligheder for at tilpasse træningen, og giver en bredere vifte af træningsprogrammer at gøre brug af.

Denne romaskine har en lang glideskinne, der gør at højere personer også kan få fuld udnyttelse af maskinen. Det er samtidigt en robust og slidstærk maskine, der fylder 231 x 46 x 56cm når den er foldet ud. Foldet sammen fylder den 85 x 47 x 145cm.

Abilica Stream RO V

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 76 ud af 100

Set hos Abilica til 6495,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK

Med Abiliba’s stream RO V romaskine tager vi et lille prishop til de lidt dyrere maskiner. Til gengæld har vi også med en maskine at gøre der kan dække langt de flestes behov. Selv den meget seriøse træningsudøver vil få stor glæde af denne maskine. Den yder stor fleksibilitet og modstand i træningen, med dens mange indbyggede modstandsniveauer og træningsprogrammer.

Stream Ro V er med magnetisk modstand ligesom listens foregående maskiner. Vi har altså en maskine der yder en realistisk og virkelighedsnær ro-oplevelse. Det er både vigtigt for at holde motivationen i længden og for at få mest muligt ud af dine træningssessioner.

Til hjemmetræning er det et produkt helt i topklasse. Du har 16 modstandsniveauer at vælge imellem, hvilket giver mulighed for en alsidig træning. Du kan effektivt træne hele dit kredsløb, have fokus på konditions og udholdenhedstræning og køre træningspas med fokus på at øge muskelmassen. Det er nemt at skifte mellem modstandsniveauer, der styres elektronisk.

Til at gøre træningen endnu mere motiverende og alsidig har romaskinens træningscomputer 12 forskellige træningsprogrammer. Her adskiller den sig fra listen første tre maskiner der ingen har. Med 12 programmer, kan du træne på mange forskellige måder. Du kan også ro helt traditionelt, med fokus på tid, distance og rotag/minut. Du har også mulighed for at tilslutte trådløs pulsmåler, så du kan træne pulstræning.

Stream RO V har en rigtig god byggekvalitet og vejer dobbelt så meget som listens billigste maskine. Den står derfor solidt og fast når man ror på maskinen. Glideskinnen er i aluminium og sikre et godt og sikkert glid, der bidrager til en realistisk oplevelse. Maskinen kan foldes sammen så den kun fylder 92x 50 x 147cm. Foldet ud har den dimensionerne 220 x 50 x 99cm. Den maksimale brugervægt er 135kg.

Concept2 Model D – Markedets bedste romaskine

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 88 ud af 100

Set hos Abilica til 8295,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK

Concept2 er vores anbefaling og Top 5 listens absolut bedste maskine. Vi har her en maskine der passer perfekt til roklubber, fitnesscentre, virksomheder og institutioner. Til privatpersonen der ønsker det bedste inden for kvalitet og ro-oplevelse er det også maskinen du skal købe. Concept2 er markedets bedste romaskine.

Concept2 romaskinerne bruger luft til at skabe modstand. Det store svinghjul giver mulighed for at skabe stor modstand og giver samtidigt den mest realistiske ro-oplevelse. Den er listen mest robuste maskine og har en meget solid byggekvalitet. På trods af maskinens lave vægt på 26kg, kan den stadig klare en belastning på op til 230kg. Der er kvalitet hele vejen igennem.

Det er også den maskine der tilbyder flest indstillingsmuligheder og træningsprogrammer. Via PM 5 træningscomputeren har du et hav af muligheder for at styre og variere din træning. I det meget overskuelige display har du mulighed for at vælge mellem alle data, kraftkurve, søjlediagram stor drift og paceboat/pacer. I displayet har du mulighed for at se tid, distance, hastighed, kalorier og watt.

I PM 5 har kan du spille fiskespil, dartspil, måltræning og biathlon spil. Den har indbygget hukommelse så du kan gemme dine træningsdata. Ønsker du at eksportere dem til computeren kan du gøre dette med den medfølgende usb-nøgle. Der følger gratis software med så du kan uploade dine data til din computer og online dagbog.

PM5 understøtter pulsmåling via ANT+ og bluetooth smart. Dermed kan du anvende pulsmålingsudstyr til din træning på romaskinen. Det giver en bred vifte af træningsmuligheder og måling af dine præstationer.

Concept2’s bygekvalitet er sublim og der er kun anvendt de bedste materialer. Den kan let skilles ad så den fylder mindre, hvilket er praktisk til hjemme brug. Foldet ud fylder den 240 x 61 x 90cm og sammenslået 90 x 72 x 135cm.