Reebok Rower GR Romaskine

 

Reebok rower qr romaskine

Set hos Apuls til 4899,-

GÅ TIL BUTIK
GÅ TIL BUTIK
  • 16 modstandsniveauer

  • 12 træningsprogrammer

  • Elektronisk justerbar magnetmodstand

  • Indbygget Race funktion

  • Mulighed for trådløs pulsmåling

Byggekvalitet
Funktionalitet
Indstillingsmuligheder
Features
Pris
Samlet score 65 ud af 100

Alt hvad du behøver at vide om Reebok Rower GR romaskine

 

Reebok Rower GR romaskine er en helt fantastisk allround maskine, der både giver dig en fornuftig byggekvalitet og en gode features. Romaskinen er med sin ekstra lange skinne perfekt til alle kropslængder. Den er nem at folde sammen og flytte rundt og er dermed optimal som hjemmetrænings romaskine.

 

Byggekvalitet:

Reebok GR romaskine er af tilpas god kvalitet. Den er robust, så den kan klare de hårde træningspas samt fugten, når der kommer sved på den og lignende.

Romaskinen er med magnetisk modstand. Det er kendt for at være blandt de modstandstyper, der holder i længst tid, fordi det ikke bliver slidt lige så hurtigt som andre modstandstyper.

Du kan forvente, at romaskinen holder cirka 3-4 år, men forvent ikke, at romaskinen holder for evigt. Vil du have en romaskine, der holder i mange flere år, skal du vælge en romaskine med bedre dele.

 

Funktionalitet:

Reebok GR romaskine kan foldes sammen, når du ikke skal bruge den. En foldbar romaskine er til dig, der gerne vil spare på pladsen, hvis du for eksempel bor i lejlighed eller lignende. Romaskinen fylder under halvt så meget i længden, når den er slået sammen, da den kun fylder 86 cm., når den er sammenslået.

Hvis du skal flytte rundt på romaskinen, kan dette også nemt gøres på grund af transporthjulene for enden af romaskinen. Du ’tilter’ let romaskinen lidt op, og så triller du romaskinen derhen, hvor du gerne vil have den.

Tekniske data

  • Vægt: 36,20 kg.
  • Længde x bredde x højde: 198 x 48 x 82
  • L x B x H (sammenslået): 86 x 48 x 148
  • Modstandsniveauer: 16
  • Maks personvægt: 120
  • Træningsprogrammer: 17 stk.

 

Indstillingsmuligheder:

Reebok GR romaskine har hele 16 modstandsniveauer. Det er mere end mange af konkurrenterne, så du er sikker på at have nok modstandsniveauer at vælge i mellem. Det gør, at selv mere øvede og folk i god form vil kunne benytte denne romaskine.

Modstandsniveauet justeres elektronisk via magnetbelastning. Magnetmodstand er en af de mest støjsvage modstandstyper, der findes på romaskinemarkedet. Det er særligt velegnet, hvis du bor i lejlighed og gerne vil skåne over- eller underboen for alt for meget støj eller gerne vil kunne høre dit fjernsyn, mens du træner.

Eneste ulempe ved magnetmodstand er, at det er konstant og monoton modstand, så når du ror føles det ikke lige så meget som at ro udendørs på vand, som hvis du for eksempel trænede på en romaskine med luftmodstand.

Det er derudover let at indstille romaskinen til dig. Der er justerbare stopper på fodpanelerne, så du kan spænde fødderne ordentligt fast til fodpanelerne.

 

Features:

Reebok GR romaskine har flere funktioner, som kan gøre træningen mere motiverende. For eksempel har romaskinen et display, som er en slags computer, der viser forskellige oplysninger, mens du træner.

Displayet viser:

  • Hastighed
  • Tid
  • Distance
  • Kalorier
  • Rotag pr. minut (strokes pr. minute/SPM)
  • Puls (ekstra tilbehør)

Du har mulighed for at kunne tilslutte pulsmåler, men dette er ekstraudstyr. Du skal købe et pulsbælte som for eksempel Polar for at kunne bruge pulsmåling.

Med Reebok GRs computer på romaskinen har du mulighed for at træne til et brugerdefineret program, hvor du selv kan sætte og styre mål og lignende. Derudover er der også 12 forudindstillede programmer og mulighed for race.

Displayet er fint til dig, der ikke er den mest krævende. Den kan vise det mest nødvendige, men displayet er ikke det bedste, og det kan hurtigt virke lidt som et gammeldags display. Til prisen kan dette display de funktioner, som det skal kunne.

En særlig feature ved denne romaskine er, at den har en lang skinne. Det betyder, at selv høje personer kan anvende Reebok GR, fordi de kan udføre træningen med strakte ben.

 

Pris/value for money:

Reebok GR er i mellemprislejet, og du får meget for pengene. Romaskinen har mange modstandsniveauer i forhold til prisklassen, men det er ikke den romaskine, der har flest muligheder og funktioner, og det er ikke den med det bedste træk.

Hvem er den god til – kategori:

Reebok GR romaskine er god til dig, der er nybegynder, let øvet eller allrounder, der ikke behøves alle mulige funktioner og det bedste af det bedste.

Reebok GR romaskine er velegnet til:

  • Begynder/Motionist
  • Medium/allround

 

Køb den hos Apuls.dk

Super god allround romaskine, der passer til de fleste

Læs mere om Reebok Rower GR romaskine hos Apuls, der også er forhandler af romaskinen

Køb den hos Apuls.dk